Specialisten

Tegeloutlet Holland, alleen de prijs is outlet

Wie kiest voor een nieuwbouwwoning, kan de indeling, sfeer en inrichting van het huis volledig zelf bepalen. Op die manier kun je er helemaal jouw droomhuis van maken, maar sta je ook voor heel veel keuzes. Welke keuken gaat het worden? Neem je een bad of een luxe inloopdouche? Welke tegels kies je in de badkamer? En wat komt er op de vloeren?

Erg leuk om mee bezig te zijn, maar het kost ook veel tijd. Hoe ideaal is het dan dat je badkamertegels, vloertegels en tuintegels voor een voordelige prijs onder één dak kunt uitzoeken? Bij Tegeloutlet Holland kan dat. Daar koop je A-kwaliteit tegels tegen een outletprijs. Je vindt er geen op=op partijen, het is alleen een outlet als het om de prijs gaat. Alle tegels zijn na te bestellen en de voorraad is oneindig.

Tegeloutlet Holland in Joure

Zeven jaar geleden begon Barry van den Berg de eerste Tegeloutlet Holland in Schagen. Daarna opende hij vestigingen in Purmerend, Joure, Heerhugowaard en Kaatsheuvel. Jasien is franchisenemer van het filiaal in Joure en werkt alleen, waardoor je altijd een vertrouwd gezicht zult treffen. Hij heeft ruim zestien jaar ervaring in de tegel- en sanitairbranche en ‘ademt tegels’, zoals hij zelf zegt. Het contact met en de aandacht voor de klant is voor hem een belangrijk onderdeel van zijn werk. Dat levert duidelijk tevreden klanten op, want Tegeloutlet Holland scoort op Klantenvertellen.nl maar liefst een 9,3.

Outletprijzen

Naast klantvriendelijkheid is ook kwaliteit natuurlijk essentieel en die kwaliteit hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt Jasien. “Onze vestigingen staan op B-locaties. We hebben weinig personeel en al onze tegels komen van dezelfde groothandel, waarmee we scherpe prijsafspraken hebben. Door de overheadkosten laag te houden, kunnen we onze prijzen laag houden.” De meeste tegels zijn op voorraad en zo niet, dan worden ze in 90% van de gevallen binnen vierentwintig uur geleverd. Of het nou om één vierkante meter gaat, of om duizend.

Vloerverwarming

In de meeste nieuwbouwwoningen wordt gekozen voor vloerverwarming. De voordelen zijn groot. Ten eerste heb je geen radiatoren meer in het zicht. Daarnaast is vloerverwarming een zuinige manier van verwarmen, de temperatuur is snel en makkelijk te regelen en de warmte is aangenaam (ook aan je voeten). Om een optimaal resultaat uit je vloerverwarming te halen, kun je het beste kiezen voor een keramische tegelvloer. Jasien legt uit waarom. “Van alle vloeren behaal je met een tegelvloer het hoogste rendement, omdat die perfect geleidt. En dat niet alleen, tegels houden de warmte ook nog eens heel goed vast. Het verschil ten opzichte van bijvoorbeeld hout is groot. Hout neemt erg slecht warmte op en isoleert dus te goed. De huizen in Scandinavië zijn niet voor niets allemaal van hout. Ook laminaat, pvc en vloerbedekking halen een veel lager rendement dan een tegelvloer.”

Inspiratie

Het is misschien niet bij iedereen bekend dat er ook houttegels zijn, ook wel keramisch parket genoemd. Die tegels zijn zo mooi, dat ze niet van echt hout te onderscheiden zijn. En ze zijn oersterk. “Ze worden waarschijnlijk ouder dan jij”, merkt Jasien op. “Tegels zijn vloeistofdicht, dus knoeien geeft geen stress. Dat is met een houten vloer wel anders. Verder hoef je nooit meer te lakken of te schuren, een tegel trekt niet krom bij een te hoge temperatuur, je krijgt geen putjes van naaldhakken en ook met huisdieren is het ideaal.”

Wil je de sfeer in de tuin laten aansluiten bij die in je woning? Dan zijn tegels de perfecte keuze. Dezelfde tegelvloer die in je woonkamer ligt, kan namelijk zonder problemen ook buiten gelegd worden, op een ondergrond van beton. Zo heb je nooit meer last van onkruid en ook verzakkingen en waterplassen behoren tot het verleden.

Vakmanschap

Je tegelvloer wordt desgewenst gelegd door een plaatselijke zzp-er. Die is persoonlijk door Jasien geselecteerd, want hij wil alleen met de beste vakmensen werken. Dat geldt ook voor de elektriciens, kitters en loodgieters waarmee samengewerkt wordt. Ben je handig genoeg om het kluswerk zelf te doen? Dan kun je op de site van Tegeloutlet Holland heel veel informatie, instructiefilmpjes en tips vinden. Allemaal service, voor het beste resultaat.

Meer weten?

Breng eens bezoek aan de website of loop binnen bij Tegeloutlet Holland in Joure. Voor de kinderen is er een kinderhoek, dus die vermaken zich wel. Laat je verrassen door de enorme variatie in tegels, waarmee je iedere sfeer kunt creëren die je wilt. Jasien staat je graag te woord. 

Tegeloutlet Joure
Marconiweg 7, 8501 XM Joure
Tel. 0513-855177 
info@tegeloutletjoure.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.