Lokaal nieuws vrijdag 10 augustus 2018

Je woning restylen en € 150,- besparen? Zo krijg je wat je huis waard is!

Loop jij met het plan om je woning te verkopen? Of staat deze al een tijdje te koop? Vraag jezelf dan eens af of je woning wel onderscheidend genoeg is. En áls je een koper hebt: krijg je dan wat je huis werkelijk waard is? Met Wente Verkoopstyling vergroot je daar aanzienlijk je kansen op. Wij gaan je graag helpen kijkers te trekken én te overtuigen. We zijn er bedreven in om met kleine aanpassingen in je interieur grote kansen te creëren.

Zo laten we zien hóe mooi jouw woning is en hoef je niet af te dingen op de verkoopwaarde van je woning. Je krijgt wat je huis waard is.

Wij geven éénmalig een kortingsbon ter waarde van € 150,- weg welke is te verzilveren bij de restyling van jouw woning. Wil je kans maken? Mail dan naar info@24webvertising.nl en vertel ons waarom jij die waardecheque moet winnen.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland).

Aanmelden