Poort van Sneek - Twee-onder-een-kap

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland) - Sneek (Snits)
Actueel aanbod

€ 255.000,- tot € 265.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
141 - 141m2
Kaveloppervlak
127 - 141m2
Aantal kamers
3 - 4

Over dit project

Poort van Sneek - Gezinswoning

VERKOOP GESTART!

VanWonen gaat twee twee-onder-één-kapwoningen realiseren op een bijzondere woonlocatie in Sneek: de 'Poort van Sneek'. Deze locatie ligt praktisch in het centrum van Sneek met de Geeuw op een steenworp afstand.

Zoekt u comfort met gemak en een prachtige ligging aan het water, dan slaagt u vast in een van de appartementen. Zoekt u een royale nieuwbouw gezinswoning op een stadsperceel met alle voorzieningen in de directe omgeving? Dan is de twee-onder-één-kapwoning uitermate geschikt.

De verkoop van de twee-onder-één-kapwoningen is gestart! Iedere woning beschikt over minimaal 140m² woonoppervlak met een stadstuin. Bovendien beschikken alle huizen over een royale L-vormige woonkamer met tuindeuren, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vaste trap naar de tweede verdieping waar een vierde slaapkamer kan worden gerealiseerd. De prijzen variëren van € 255.000,- tot en met € 265.000 ,- v.o.n. Alle uitgebreide verkoopdocumentatie vind u op www.poortvansneek.nl. Heeft u belangstelling voor een van deze woningen? Dan kunt u zich inschrijven via het inschrijfformulier op deze website voor de woning(en) van uw voorkeur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Poort van Sneek - Twee-onder-een-kap
Koopwoningen
4
Prijs
€ 255.000,- tot € 265.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Supermarkt, Winkelcentrum

Stel je vraag

Contact

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.
Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
martijnvanessen@vanwonen.com
www.vanwonen.com

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland).

Aanmelden