Poort van Sneek - Appartementen

Nog 4 dagen om in te schrijven. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland) - Bolsward (Boalsert)
Actueel aanbod

€ 230.000,- tot € 460.000,-

Over dit project

Wilt u comfortabel wonen in een appartement met een prachtige ligging aan het water in het centrum van Sneek? Dan wordt u zeker blij van deze appartementen! In het zonnetje op het balkon of bij het frans balkon, kijkend naar de voorbij varende boten is het genieten met een hoofdletter G! In de Poort van Sneek gaan wij 32 appartementen bouwen, verdeeld over 2 gebouwen. Alle appartementen hebben een terras of balkon met zicht op het water, waarbij ook rekening is gehouden met de stand van de zon. De woonoppervlakte van de appartementen varieert van circa 90 tot 120 m2. Op de bovenste verdieping zijn de penthouses gesitueerd. Deze penthouses hebben een woonoppervlakte van maar liefst circa 164 tot 170 m2!

We starten met de verkoop van de appartementen van Villa Nova II, nummers 17 t/m 32.

Naast deze appartementen worden tevens 7 ligplaatsen aangeboden.

Er is veel mogelijk wat betreft de indeling van uw woning. De appartementen hebben een basisindeling, die naar eigen wens kunnen worden aangepast. Heeft u genoeg aan twee slaapkamers en wilt u bijvoorbeeld een inloopkast of een tweede badkamer? Dat kan! Graag bespreken wij alle mogelijkheden met u!

Kijk op www.poortvansneek.nl voor meer informatie!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Poort van Sneek - Appartementen
Koopwoningen
16
Prijs
€ 230.000,- tot € 460.000,-
Type woningen
Appartement

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland).

Aanmelden