Poort van Sneek - Appartementen

Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland) - Sneek (Snits)
Actueel aanbod

€ 295.000,- tot € 550.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
90 - 170m2
Aantal kamers
2 - 4

Over dit project

Poort van Sneek

VERKOOP GESTART!

Wilt u comfortabel wonen in een appartement met een prachtige ligging aan het water in het centrum van Sneek? Dan wordt u zeker blij van deze appartementen! In het zonnetje op het balkon of bij het frans balkon, kijkend naar de voorbij varende boten is het genieten met een hoofdletter G! In de Poort van Sneek gaat VanWonen 32 appartementen bouwen, verdeeld over 2 gebouwen. Alle appartementen hebben een terras of balkon met zicht op het water, waarbij ook rekening is gehouden met de stand van de zon. De woonoppervlakte van de appartementen varieert van circa 90 tot 120 m2. Op de bovenste verdieping zijn de penthouses gesitueerd. Deze penthouses hebben een woonoppervlakte van maar liefst circa 164 tot 170 m2!

We starten met de verkoop van de appartementen van Villa Nova II, nummers 17 t/m 32.
Naast deze appartementen worden tevens 7 ligplaatsen aangeboden.

Er is veel mogelijk wat betreft de indeling van uw woning. De appartementen hebben een basisindeling, die naar eigen wens kunnen worden aangepast. Heeft u genoeg aan twee slaapkamers en wilt u bijvoorbeeld een inloopkast of een tweede badkamer? Dat kan! Graag bespreken wij alle mogelijkheden met u!

Geïnteresseerd in dit project? Kijk op www.poortvansneek.nl voor meer informatie en schrijf je nu in voor een van de appartementen!
Ondanks dat een deel van de appartementen onder optie staan, is het nog steeds mogelijk dat er toch nog woningen beschikbaar komen, mochten de opties komen te vervallen. Schrijf je nu in als reserve kandidaat of voor de appartementen van Villa Nova I Jij wordt dan benaderd wanneer er een bouwnummer beschikbaar komt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Poort van Sneek - Appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
32
Prijs
€ 295.000,- tot € 550.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
Balkon, Frans balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.
Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
martijnvanessen@vanwonen.com
www.vanwonen.com

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland).

Aanmelden