Het Pakhuis

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland) - Sneek (Snits)
Actueel aanbod

€ 142.500,- tot € 155.000,-

Over dit project

NU IN VERKOOP - 54 NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN NABIJ HET CENTRUM VAN SNEEK

Modern en betaalbaar wonen, op loopafstand van de stad? Dat kan straks in project Het Pakhuis. De ontwikkeling op deze locatie bestaat uit twee kleinschalige appartementengebouwen met een pakhuisachtige architectuur. In Pakhuis-gebouw 1 komen 26 appartementen. Gebouw 2 bestaat uit 28 appartementen. Alles voor lekker leven. De appartementen zijn nu in verkoop!

Eigentijds wonen
Veel lichtinval, onder meer 2 slaapkamers én een compleet ingerichte badkamer. Bovendien heb je de keuze om het appartement inclusief keuken op te laten leveren. En dat alles ook nog voor een betaalbare prijs.

De locatie
Het Pakhuis kijkt uit over het water en staat vlakbij de uitvalswegen, op loopafstand van centrum Sneek en met een winkelcentrum vlakbij; hier heb je echt alles bij de hand. Boodschappen doen, sporten, stappen? Het is allemaal dichtbij!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Pakhuis
Koopwoningen
54
Prijs
€ 142.500,- tot € 155.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland).

Aanmelden