Heeg

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland)
Toekomstig aanbod

€ 399.000,- tot € 465.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
118 - 118m2
Inhoud
512 - 512m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT

Altijd al willen genieten van de Friese meren? Misschien is dit uw kans!

De verkoop van 11 vrijstaande recreatiewoningen gelegen aan het Heegermeer te Heeg is gestart. De verkoopdocumentatie en het digitale inschrijfformulier staan online, maar komt u er even niet uit dan staan de medewerkers van Wonen aan water Makelaars te Sneek u graag te woord, telefoon: 0566-652402 of e-mail info@wonenaanwater.nl

Wonen aan het Heegermeer
Heeg (op zijn Fries Heech) is een dorp in de gemeente Súdwest-Fryslân in de provincie Friesland. Heeg is een bekend watersportcentrum met enkele zeilscholen, jachthavens en scheepswerven. Mede door de watersport heeft Heeg een zeer levendige dorpskern, met leuke horeca en uitgaansgelegenheden. In het centrum van het dorp bevinden zich nog enkele 18e-eeuwse gebouwen.

Heeg ligt aan de noordelijke oever van het Heegermeer dat in verbinding staat met alle vaarwegen in Friesland en ook het IJsselmeer is bereikbaar. Het ligt een kleine tien kilometer ten zuiden van de plaats Sneek.

Ligging van de woningen op het park de Gouden Boaijum
Het park de Gouden Boaijem is een gastvrije plek in het centrum van het Friese merengebied. Van luxe watervilla’s tot comfortabele B&B-kamers, van bootverhuur tot groepsaccommodatie; je vindt het allemaal bij de Gouden Boaijum in Heeg. De woningen zijn prachtig gelegen aan de rand van het dorp Heeg, direct aan open vaarwater. Het Heegermeer, dat overloopt in de Fluessen, ligt op één minuut vaarafstand. De dorpskern van Heeg ligt op loopafstand en is ook met een boot bereikbaar.

Kwalitatief en duurzaam bouwen
De gasloze woningen zijn door goede isolatie en installaties energiezuinig. Dit resulteert in een EPC-score van circa 1,25. De energieprestatiecoëfficiënt (EPC) geeft aan wat de energetische efficiëntie van de woning is.Optioneel kan er voor worden gekozen om op het dak zonnepanelen te laten aanbrengen. Hierdoor kan in een groot deel van de gebouwbonden energiebehoefte worden voorzien waardoor de EPC wordt gereduceerd met circa 0,6.

Fiscaal
Indien u de recreatiewoning regelmatig verhuurd, dan kunt u worden aangemerkt als ondernemer voor de btw. Afhankelijk van het aantal dagen dat de woning wordt verhuurd, bestaat de mogelijkheid om een flink deel van de betaalde btw van de koopaanneemsom terug te vorderen van de belastingdienst. De genoemde verkoopprijzen zijn derhalve exclusief btw.

De recreatiewoningen
De recreatiewoningen hebben hun entree aan de voorkant. Deze entree komt uit in de hal, die toegang biedt tot de woonkamer en toiletruimte. De lichte woonkamer heeft aan de voorzijde van de woning een open keuken die toegang biedt tot de bijkeuken en aan de achterzijde een leefgedeelte. Via een schuifpui is de achtertuin te bereiken. Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang tot drie slaapkamers en aan een compleet ingerichte badkamer. De badkamer is standaard voorzien van vloer- en wandtegels tot aan het plafond, douche, elektrische handdoekradiator, wandcloset, wastafel met planchet en spiegel. Op de tweede verdieping is een zolder. De vrije hoogte bovenaan de trap is circa 1,90 m. De zolder is conform de norm officieel geen verblijfsruimte. Dit laat onverlet dat u de zolder gebruikt en indeelt zoals u dat zelf wilt. De zolder is voorzien van twee grote ramen die een prachtig uitzicht bieden richting het Heegermeer.

Comfort en een modern uiterlijk horen bij deze woningen. De woningen kunnen door middel van verschillende optiepakketten worden voorzien van een garage en een insteekhaven zonder en met boothuis. Als watersport liefhebber is het dan mogelijk om vanuit uw eigen boothuis zo het Heegermeer op te varen.

Optiepakketten
Naast persoonlijk meer- en minderwerk is er keuze uit zes opties:
Optie 1: aan de achterzijde van de tuin een aanlegsteiger bij de waterkant
Optie 2: een insteekhaven op het perceel,  eventueel in combinatie met
Optie 3: een boothuis
Optie 4: een garage
Optie 5: vergroten van de badkamer op de eerste verdieping en een ligbad. Bij deze optie wordt de linker slaapkamer aan de voorzijde van de woning verkleind
Optie 6: zonnepanelen op het dak.  Door middel van ca. 16 panelen kan in een groot deel van de gebouwbonden energiebehoefte worden voorzien. Indien u kiest voor optie 6 dan worden de zonnepanelen aangebracht aan de zuidwest kant van de woning en wordt er een omvormer op zolder geplaatst. De hoeveelheid zonnepanelen kunt u afstemmen met de kopersbegeleider.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heeg
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
11
Prijs
€ 399.000,- tot € 465.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Verwarming
Vloerverwarming
Overige
Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland).

Aanmelden