Sneek Oudvaart

Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland)
Actueel aanbod

€ 259.500,- tot € 489.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
82 - 160m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Beschrijving
In Wonen in De Oudvaart komen veertien koopappartementen, waaronder één penthouse. Elk appartement beschikt standaard over twee slaapkamers en een balkon. Nog meer ruimte vind je in het penthouse: deze telt drie slaapkamers en twee balkons. Ook beschikt elk appartement over een parkeerplaats; bij het penthouse horen er twee. Je woont hier veilig en klaar voor de toekomst: met het gelijkvloerse woonprogramma in alle appartementen is traplopen verleden tijd.

Comfortabel, onderhoudsarm en duurzaam
Natuurlijk worden de appartementen volgens de laatste standaarden opgeleverd: duurzaam, gasloos en onderhoudsarm. De appartementen hebben een EPC van 0,4 en beschikken over een individuele warmtepomp met warmteterugwinning (WTW). Daarnaast zijn de appartementen voorzien van isolerend HR++ glas en kunststof kozijnen. Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, zo heb je nooit meer koude voeten.

Badkamer
De badkamer is gebruiksklaar, van alle gemakken voorzien en bovendien zeer comfortabel voor de bewoner. Met de aanvullende opties voor sanitair en betegeling kun je de badkamer verder afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren.


*2 of 3 volwaardige slaapkamers
*Leefruimte tussen de 82 en 160 vierkante meter
*Toekomstbestendig wonen
*Verschillende opties om de badkamer en keuken naar eigen smaak in te delen

Meer informatie

Kenmerken

Project
Sneek Oudvaart
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
14 (waarvan 14 beschikbaar)
Prijs
€ 259.500,- tot € 489.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland).

Aanmelden