Bolsward - Franekerstraat

Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland)
Actueel aanbod

€ 217.000,- tot € 365.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 162m2
Kaveloppervlak
140 - 450m2
Inhoud
431 - 637m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Je bent er vast vaak langsgefietst of hebt er misschien zelfs op gezeten: de technische school in Bolsward. Op de plek waar vroeger de schoolgebouwen stonden, worden binnenkort rijwoningen, tweeonder-een-kapwoningen en een vrijstaand woning gebouwd.

De oude binnenstad op loopafstand
De 35 woningen liggen op loopafstand van de oude binnenstad van Bolsward, die bekendstaat om de prachtige grachten, het monumentale stadhuis en de distilleerderij van Sonnema Beerenburg. Daarnaast is Bolsward natuurlijk de zesde stad op de Elfstedenroute. Zowel in als om de stad vind je dan ook volop water. Houd je van roeien, suppen of zeilen? Het kan hier allemaal.

Centraal gelegen
Bolsward bevindt zich op een centrale plek aan de westkant van Friesland. Binnen een halfuur sta je in steden als Leeuwarden, Sneek en Heerenveen. Ook de ligging vlakbij de A7 en de Afsluitdijk is gunstig: in circa een uur rijd je naar bijvoorbeeld Groningen, Zwolle of Amsterdam.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bolsward - Franekerstraat
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
35 (waarvan 35 beschikbaar)
Prijs
€ 217.000,- tot € 365.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland).

Aanmelden