Somerrak - Pakhuys

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland) - Sneek (Snits)
Actueel aanbod

€ 465.000,- tot € 740.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
96 - 160m2
Inhoud
251 - 418m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Pakhuys Somerrak biedt comfortzoekers een appartement met schitterend uitzicht op het water in één van de mooiste plekjes Sneek. Een onderhoudsvrije woning dat dankzij de ligging aan het water en de slimme indeling aanvoelt als een vakantiewoning.

24 koopappartementen waarvan 6 penthouses

De robuuste buitenkant is voorzien van opvallende nautische eigenschappen die het gebouw een heel eigen gezicht geven. Een waar eerbetoon aan de omgeving en geschiedenis van deze plek. De binnenkant is praktisch ingericht en onderhoudsvrij waardoor u meer tijd over houdt om te doen wat u zelf wil.

Appartementen
Op het moment dat je het appartement binnenstapt ervaar je de overvloed aan ruimte. Die is al voelbaar in de hal waar de slaapkamers, de woonkamer, de badkamer en het separate toilet op uitkomen. Als je de riante woonkamer binnenstapt valt het gelijk op dat niks je in de weg staat om vrij uit te kijken over het water. De open keuken is bewust aan de zijde van de hal geplaatst en de verdiepingshoge ramen zorgen voor veel lichtinval in de woonkamer én versterken de waterbeleving nog eens extra. Royaal en comfortabel wonen is wat wonen in Pakhuys Somerrak samenvat.

Penthouse
De royale appartementen hebben alles wat je zoekt in je nieuwe woning, maar bij de penthouses doen we hier nog een schepje bovenop. Of eigenlijk een verdieping. In de tweelaagse penthouses heeft de tweede woonlaag een badkamer, twee kamers én een dakterras van meer dan 30 m2. Kijk vanaf je dakterras uit over de bruisende stad, het water met haar watersportactiviteiten en de Friese weilanden. Adembenemend en een absoluut plus op het comfort dat het penthouse te bieden heeft. Op de eerste woonlaag van het penthouse heb je al een royale badkamer en twee slaapkamers, waarvan één met inloopkast. Welke invulling geef jij aan de twee kamers op de verdieping? Maak je van één van de kamers de werkkamer met uitzicht waar je altijd van gedroomd hebt? Of richt je de extra woonlaag met badkamer in als privé vertrek voor als je kinderen en/of kleinkinderen komen logeren? Alles is mogelijk!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Somerrak - Pakhuys
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
2 van 24 beschikbaar
Prijs
€ 465.000,- tot € 740.000,-
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Huisarts, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland).

Aanmelden