Harinxmaland

Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland) - Sneek (Snits)
Actueel aanbod

€ 175.000,- tot € 265.000,-
€ 595,- tot € 650,-

Over dit project

Harinxmaland, aan de noordkant van de stad, moet in de periode tot 2020 een woongebied met 1.300 woningen realiseren.

Harinxmaland: haalbare kaart

De ontwikkeling van Harinxmaland neemt meerdere jaren in beslag. Hoe verder we in de toekomst kijken, hoe algemener de plannen nu nog zijn. Immers, des te beter kunnen we inspelen op behoeftes die dan leven. Globaal onderscheiden we twee fasen. Fase 1 loopt tot 2020 en is onderverdeeld in Fase 1A t/m Fase 1F. In deze periode worden zo’n 340 woningen gerealiseerd in het gebied tussen de Zwette en de spoorlijn.

Fase 1
Het plaatje voor de komende jaren -Fase 1A en 1B- is al aardig in te kleuren. Op de kaart ziet u in welke delen van de nieuwe wijk de eerste woningen komen.

Fase 1A start in 2011 met de bouw van 41 huur- en 39 koopwoningen van wooncorporatie Accolade. De aanleg van het Harinxmapark is al gestart. Dat ligt aan de andere kant van het spoor. Fase 1B start 2011/2012.

Fase 2
Fase 2 start na realisatie van fase 1 (na 2020).In de oorspronkelijke plannen is uitgegaan van in totaal 1300 woningen in Harinxmaland. Dit aantal is mede afhankelijk van ontwikkelingen op de woningmarkt.

Voorzieningen binnen Harinxmaland zijn in principe gepland in Fase 2. Hieronder vallen bijvoorbeeld het Harinxmapark en het uitvaartcentrum. De uitvoering van beide deelprojecten is inmiddels gestart.

De ontwikkeling van overige voorzieningen is verder afhankelijk van de exacte invulling van de tweede fase.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Harinxmaland
Koopwoningen
43 (waarvan 240 beschikbaar)
Huurwoningen
45 (waarvan 100 beschikbaar)
Prijs
€ 175.000,- tot € 265.000,-
Huurprijs
€ 595,- tot € 650,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Penthouse, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland).

Aanmelden