Houkepoort Deelgebied II

Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland)
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In deelgebied II realiseert de combinatie Bouwgroep Dijkstra Draisma en Friso Bouwgroep 80 woningen – in diverse groottes en typen – en een kleinschalig woongebouw met zo’n 12 luxe appartementen. Hoewel de woningen niet direct aan het Sneekermeer liggen, woont u wel dicht bij het water. Zo legt u nog steeds uw eigen bootje aan en ervaart u het plezier van de prachtige en omliggende natuur volop. Hier spelen kinderen lekker buiten en woont u in alle rust. En dat op een steenworp afstand van het levendige stadscentrum van Sneek. Fantastisch, toch?

In deelgebied II zijn er acht verschillende woningentypen beschikbaar. Van tweekapper en rijwoningen tot vrijstaande woningen; u bepaalt zelf hoe u wilt wonen tussen het groen. Bovendien zijn er in dit deelgebied 50 ligplaatsen beschikbaar, zodat u optimaal kunt genieten van uw woning aan het water.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Houkepoort Deelgebied II
Koopwoningen
81
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland).

Aanmelden