Poort van Sneek - Hoofdproject

Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland) - Sneek (Snits)
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Stelt u zich eens voor hoe fijn het is te wonen aan of nabij het water. En vanuit uw ruime, zonnige woonkamer of balkon te genieten van de langsvarende schepen en bootjes en van het weidse uitzicht op de historische stad Sneek Het gemak van het centrum en de rust van de natuur zijn binnen handbereik. Dit is wonen met historische uitstraling. Dit is wonen in 'Poort van Sneek-fase 2'.

Het te ontwikkelen gebied 'Poort van Sneek fase 2' ligt op loopafstand van de gezellige binnenstad van Sneek aan het open vaarwater 'de Geeuw', een staande mast route waar jaarlijks ontelbare boten doorheen varen. Bovendien rijdt u met de auto vanuit Sneek binnen 20 minuten naar Leeuwarden en u bent in een uur in Amsterdam.
 
Sneek is een dynamische Friese stad met vele gezichten. De stad biedt voor iedereen wat wils. De sfeervolle, historische binnenstad heeft gezellige terrassen, goede restaurants, vele winkels en exclusieve boetiekjes, mooie stadsgrachten met 18e en 19e eeuwse panden en diverse galeries en musea. Ook watersporters en natuurliefhebbers kunnen volop genieten met vlakbij de prachtige Friese meren en natuurgebied de Witte- en Zwarte Brekken en het Oudhof.
  
Ervaar de rust en ruimte van de Friese meren vlakbij Sneek
Bent u liefhebben van watersport? Dan voelt u zich in Friesland als een vis in het water. Friesland beschikt over tal van meren en kanalen, vaarroutes, havens, aanlegsteigers en plekken waar u heerlijk op een terrasje kunt genieten van al dit moois. Via diverse vaarroutes kunt u zeilen en surfen op de vele Friese meren, met de motorboot varen van stad tot stad en met het sloepje of de kano dwars door het Friese platteland trekken. De rust en ruimte van de Friese meren, vlakbij Sneek.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Poort van Sneek - Hoofdproject
Koopwoningen
60
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Súdwest-Fryslân (Zuidwest Friesland).

Aanmelden